sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Muuttopäivä taasen

Tänään oli taas aika muuttaa,  pentuvankila kävi taas perin ahtaaksi, ja ennenkaikkea siivoaminen alkoi olla aika kammottavaa hommaa parina viime aamuna. Kun innolla syödään, perästä kuuluu!

Väistötiloissa. Fredi on utelias. 

Muutto antoi taas monenlaista ihmettelyn aihetta. Nukkumapaikkoja on nyt enemmän kuin vaan paperit, nimittäin jostain syystä pennut ovat käyttäneet karvamattoa pissipaikkanaan ja nukkuneet mieluummin papereilla, tulisikohan tähän nyt korjausta, ja ainakin joku reipas oli jo käynyt vääntämässä tortut sinne minne niiden kaikkien päästöjen olisi toivottavaa tulla, eli rutirex-laatikkoon. 







Ikääkin joukkueella on jo 5 viikkoa. Jospa alkavalla viikolla säät suosisivat, lähinnä sateet loistaisivat iltaisin poissaolollaan, niin päästäisiin harjoittelemaan ulkoilua ja aloittamaan tutustuminen suuren maailman ihmeisiin. Hippu-joku tädinkaltainen on nyt vankilan laajennuttua ottanut harrastaakseen välillä pentujen luona vierailua. Näyttävät kummatkin, pennut ja Hippu, pitävän toisiaan erittäin kummallisina otuksina! Kerttu vanha viisas isomummi, on kiinnostunut ainoastaan pennuilta jääneen ruuan kohtalosta :D . 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti