keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Tirkistellään



 Pennut ovat tänään 10 vrk ikäisiä, ja tuntuu että ne kasvavat jo pelkästään työpäivän aikanakin jo. Neliveto alkaa olla jo nopeaa, ja lisäksi yritykset pysyä pidempään 4:llä jalalla ovat alkaneet ja edistystähän alkaa vähitellen tapahtua siinäkin. Katselin jo eilen kun seurailin laatikossa syömään kiiruhtavia pentuja, että ihan kuin silmät alkaisivat raottua. Tänään sitten töistä tultua ei epäilystäkään, ensimmäisenä maailmaa katselee ilmeisesti Flora-pullukka, mutta kyllä muutamalla muullakin oli toinen silmä hiukan jo sirrillään yms. Eiköhän tässä loppuviikosta ole silmät auki jo kaikilla.

Uni-muodostelmat vaihtelevat

Rentoa sakkia

Etupäässähän laatikossa edelleen nukutaan sikeästi, ajallisesti ehdottomasti eniten, ja silloin kun valveilla ollaan, aika käytetään tehokkaasti syömiseen. Vielä ei aikaa haaskata turhuuksiin, vaan syönnin jälkeen tulee aina uni heti. Kovin tyytyväisiä pentuja nämä kyllä ovat, Mistyltä tulee hyvin maitoa, ja kun mamma lähtee laatikosta, ryhtyvät juniorit kiltisti nukkumaan. Kun olen kotona, haluaa Misty olla meidän muiden kanssa seurustelemassa silloin kun babyt nukkuvat, kun laatikosta kuuluu jotain äännähdyksiä tai alkaa olla aika siirtää maitobaari taas pentulaatikkoon, seisoo se portilla ja viestii eleillään että huoneeseen olisi nyt taas päästävä. Yön se viettää pentujen kanssa, ja vakioksi on muodostunut että melkein joka yö rouva haluaa pihalle asioimaan n.  klo 2 maissa. Ihmekös jos tuon ruokamäärän syötyä tulee yöllä vessahätä! Muuten huoneesta ei öisin juurikaan kuulu ääniä joihin heräisi, joskus joku rassu huutaa kun ei hetipaikalla löydä maitobaariin yösyöpöttelemään. 

Felicia ja Fonzie

Punnituksissa on heittäydytty ensimmäisen viikon vakaiden lukemien jälkeen jo vähän laiskemmiksi, enkä joka päivä viitsi kiusata kaikkia pentuja punnitsemisella. Kaikki kumminkin näyttävät pulleilta ja pyöreiltä, pentue kooltaan tasailta, eikä kukaan pistä kasamuodostelmsta silmään. Tänään punnitsin vielä sillä hetkellä hereillä olon perusteella kolmikon Fredi, Flora ja Fonzie. Kahden vrk:n painonnousu oli kaikilla kolmella grammamääräisesti suurinpiirtein sama! Oikein hyvältä siis näyttää! 

Flora-pullukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti