perjantai 28. syyskuuta 2018

Nukkumaanmenoaika


Vaikka silmät ovat nyt auenneet, on pentujen elämä vielä ihan syömis- ja nukkumispainotteista. Mistyn maitobaari taitaa jo löytyä vähän helpommin, mutta eipä niillä "uusilla" silmillä ihan vielä kauheasti ympärille katsella. Nopeamminkin sinne maitohanojen äärelle kiiruhdetaan päivä päivältä. Siinä ei oikein ehdi kissaakaan sanoa kun Misty loikkaa laatikkoon ja samantien on iso viuhka pentuja helmoissa ruokailemassa. Maitobaarista tultua katsellaan sopiva paikka kavereitten keskeltä ja taas nukutaan, seuraavaan ruokailuun.


Vähän aikaa sentään pitää maata masu pullollaan ja maiskutella ennen unen tuloa...


Viimeksi punnitsin koko lauman tiistaina, ja kun tänään taas sen tein, oli ihanaa huomata kuinka tasaista vauhtia edelleen kaikki kasvavat. Flora tyttönen menee kyllä menojaan ihan omilla lukemillaan ja Fonzie vähän yrittää peesata, ja muu sakki tulee sitten perässä. Tässä välissä kaikkien painot olivat nousseet 200-245g. Tällä hetkellä pienimmän titteliä pitää hallussaan Finn, koska Fredi oli nyt varsin kunnostautunut baarielämässä, ja vastasikin suurimmasta painonkertymästä, jopa Flora-sisko jäi hopealle! Sunnuntaina pennut täyttävät jo 2 vkoa, ja alkaa olla selvää että ainakin 2 suurinta ylittävät silloin jo 1 kg rajan ja kuinka moni muu jää sitten nähtäväksi. Ihanaa on kyllä noita punnituksia tehdä, kun ei tarvitse olla sydän huolesta syrjällään siitä ovatko painot yhtään nousseet kuten joskus taannoin.  Pullukkaiset kasvavat ja syövät hyvin, Misty-mamma syö hyvin sekoittelemiani ruokamössöjä ja maitoa tuntuu riittävän, tyytyväiset pennut pyllähtävät baarista massut pullollaan maiskutellen pötköttelemään, eipä ole juuri ihanampaa näkyä ja ääntä...

Kuka kukin on. (Toivottavasti oikein... vaikka heitä paljon onkin tietysti ihaltu ja  katseltu, välillä silti sekoaa jos tuntomerkit ovat piilossa). 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti