perjantai 21. syyskuuta 2018

Se on salaisuus...đŸŽ”đŸŽ¶


Meinaatko ettÀ saan tulla?

Taisin kertoa jo aiemmin yhteisestÀ salaisuudesta joka meillÀ on Kerttu-(iso)mummin kanssa. Kun Misty ja Hippu menevÀt vauhdilla pihalle, jÀÀ mummeli hengailemaan eteiseen koska tietÀÀ ettÀ joskus silloin saattaa lykÀstÀÀ, ja pÀÀsee katsomaan pikkuvÀkeÀ. Ihan aina se ei edes usko hyvÀÀ tuuriaan...

NÀköjÀÀn kaikki hyvin, ne nukkuvat

Kerrottakoon ettÀ sellaistakin on sattunut, Mistyn viipyillessÀ pitkÀÀn itsekseen pihalla, ettÀ se itsensÀ supernannyksi kuvitteleva pÀÀsi myös kurkistamaan pentulaatikkoon. Kun nuo ihmetyksen aiheet oli viimein nÀhty, on Hippu ollutkin vÀhemmÀn kiinnostunut pentuhuoneen elÀmÀstÀ, vaikka kyllÀhÀn sitÀ vÀlillÀ harmittaa kun siellÀ istuskelen pentuja katselemassa eikÀ sinne pÀÀse mukaan.



Aika yksitoikkoistahan elĂ€mĂ€ pentulaatikossa vielĂ€ on. SiellĂ€ joko syödÀÀn tai nukutaan erilaisissa muodostelmissa. Maitobaarin paikalle saapuminen aiheuttaa kovan kuhinan ja siinĂ€ sitten ei tiedetĂ€ mihin suuntaan lĂ€hteĂ€. Onneksi sinne baariin aina kumminkin löydetÀÀn, mitĂ€ nyt yksi poikaressu oli niin eksyksissĂ€ viime yönĂ€ ettĂ€ herĂ€tti huudollaan koko talon. Baari oli lĂ€hellĂ€ mutta kuitenkin niin kaukana. Imuvoimakin todistettavasti toimii, tĂ€nÀÀn kun tuli kauppareissultani oli laatikossa vain 5 pentua, Fredi-pikkuinen nukkui kerĂ€llĂ€ umpikujassa laatikon ja aitauksen vĂ€lissĂ€. Lienee Mistylle tullut joku Ă€kkilĂ€htö ikkunaan tms, ja Fredi on sitkeĂ€sti roikkunut kyydissĂ€ laatikon laidan ylitse. Toivottavasti tĂ€mĂ€ oli nyt ensimmĂ€inen ja viimeinen kerta tĂ€llĂ€ kertaa. 


Pikku unikeot kasvavat tasaista vauhtia edelleen. TĂ€mĂ€n pĂ€ivĂ€n mittauksissa erottui 3 samanlaista pariskuntaa. On jo puolen kilon rajan ylittĂ€neet ja n. 50g erolla muista karkuun rynnistĂ€nyt kaksikko Flora ja Fonzie, sitten on keskisarjalainen kaksikko Flynn ja Felicia ja sitten vielĂ€ "pienimmĂ€iset" eli Fredi ja Finn. Mainittakoon ettĂ€ nĂ€iden kahden vm.  kaksikon erot toisiinsa ovat n. 10-15g, eli aika olemattomasti ja ehkĂ€ jo seuraavalla kerralla tilanne voi taas olla ihan toinen. 




Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti