sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Reippaita pieniä muuttajia

Lauantaina lauma jälleen harventui, kun omiin koteihinsa muuttivat Fonzie ja Flynn. Fonzie matkaili Helsinkiin ja aloitti uuden elämänsä Leevinä, illalla oli aika varustella pitkälle kotimatkalle Flynn, joka jatkaa elämäänsä Lapinlahdella Ruutina kahden kissan ja Nalle-koiran kaverina. Kaikista kolmesta tähän asti matkaan lähteneistä olen saanut kuulla uutisia, nähdä kuvia ja videoita, ja on ihanaa nähdä kuinka reippaana niin Leevi, Ruuti ja jo keskiviikkona muuttanut Nemo ovat kodeissaan, hännät heiluen kohti uusia seikkailuja.

Täällä meillä tuntuu jo tosi hiljaiselta vaikka touhukas kolmikko, siskot ja niiden veli täällä temmeltääkin. Väistämättä täällä kuitenkin jo ensi viikonloppuna meno hiljenee, Flora lähtee maailmalle huomenna, Fredi ylihuomenna ja Felicia saa viettää muutaman päivän aikuisemman väestön, isomummien ja Hipun seurassa. Kuinkahan siihen tasaiseen arkeen taas tottuu, kyllä kai.

Ettei kukaan vaan vahingossakaan kuvittele, että kolme pentua ei pystyisi painimaan yhtä väkevästi kuin kuusi, tässä näyte kolmikon iltapaineista.


Pimeää kuvaa pimeähköstä huoneesta, kattolamppu sanoi irti Yya-sopimuksensa, ja sitä täytyy ajan kanssa tutkailla kunhan pentuvankila hiljenee. Tekniset ongelmat riivaavat myös valokuvaussessioiden tuotosten julkipääsyä. Tänään sain kuvat katsottua ja muokattua, mutta kas kummaa, vaikka läppärivanhus käynnistyikin yhä, ei talossa tällä haavaa toimi nettiyhteydet kuin puhelimessa. En taas tajua, tähän asti olen voinut jakaa puhelimen verkkoa tablettiin jne, nyt viikonloppuna se ei ole onnistunut vaikka olenkin, isääni lainaten, ”luetellut kaikki venäläisten lehmien nimet” ja vielä moneen kertaan. Kirottuihin vekottimiin voidaan lisätä vielä perjantaina tukkoon mennyt kaivon putki, jonka ansiosta vedet eivät virranneet ja joka aiheutti hiukan haasteita etenkin tällaisen pentuhuushollin elämään. Hallelujaa, 3. puteli viemärinavausraetta onneksi toimi, ja lauantain lähtijät saatiin pestyä ja elämä muuttui taas helpommaksi. Eipä sitä normaalia automaattista käsienpesuakaan osaa arvostaa ennenkuin sen joutuu suorittamaan mutkikkaasti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti