lauantai 17. marraskuuta 2018

Kennelissä hiljeni

Tänään koitti paluu normaaliin hiljaiseen arkeen, kun pentueen viimeinenkin haettiin omaan kotiinsa. Felicia nyk. Roosa muutti omaan kotiinsa Porvooseen. Neitiläinen jäi omistukseeni, ja onkin ihanaa että sijoituskoti sattui tällä kertaa löytymään näin läheltä. Fredihän muutti Klaukkalaan jo tiistaina, ja tunnetaan nykyään nimellä Sisu, Flora asustelee Lintuvaarassa Florana edelleen :). Kuten sanottua, suorastaan aavemaisen hiljaiselta tuntuu 2 kk jälkeen, ei enää räyhäkkäitä iltapaineja eikä topakkaa pienten tassujen töminää, mummelikoirien kuorsausta vain.

Onneksi viimeisellekin tirriäiselle oli jo oma koti olemassa, kun täällä muutaman päivän muuta pidempään vietettiin, alkoi Hipulla ja pikkuneidillä olla oikein kivaa keskenään, ja iltaleikit ihan parasta a-luokkaa... Olisiko noita enää pidemmän päälle kohta hennonut erottaakaan 😂


Kuuluisat seisotuspotretit ovat vihdoin kaikki saatavilla, ja nettiyhteyskin pelaa uuden reitittimen myötä huimaa vauhtia. Nyt vaan tarvittaisi aikaa ja kestävyyttä ehtiä loputkin kuvat muokkaamaan. Huomenna on kiire pöivä, kutta yritäm ehtiä alkuviikosta vihdoin saamaan potretteja nettiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti