lauantai 3. marraskuuta 2018

Illan rauhaa ja aamunkin

Kun pennuilla käy vieraita, ajoittuu se yleensä niin, että olen ehtinyt ne ulkoiluttaa, tai sadepäivinä "sisällyttää" eteis-keittiö-sektrorilla ja sitten vielä syöttää. Jonka jälkeen seuraa aina lakisääteinen ruokariehu kunnes kukin sammuu yksi kerrallaan. Elikkä, kun vieraat saapuvat, ovat pikkupiraijat yleensä vähän nukkuneet, ja ihanan lutuisia unisia pehmopalloja jotka silmät puolitangossa tulevat hännät heiluen tervehtimään vieraita. Erittäin harhaanjohtavaa että he aina ovat sellaisia! 6 kpl melkein 7 viikkoisia walesinpentuja saa halutessaan aikaan melkoisen ryskeen ja jyminän, etenkin iltaruuan jälkeen on meno sellainen, että ns. tanner tömisee ja aitaa kaatuu :D . Iltariekkuhan kuuluu jokaisen nuoren walesin elämään, sen kokee sitten jokainen uusi omistajakin aikanaan, siinä mattoa rullaantuu yms, mutta kun se tehdään 6 virmakkaan pennun voimin, on tapahtuma vielä järisyttävämpi. Eilen videoin noita iltapaineja, voisi kai varoittaa tv-kuuluttajan tavoin, että videot eivät ole tarkoitettu heikkohermoisille :D .


Taustalta kuuluva joikaus on taaskin lähtöisin portin taa pentujen ruokailun ajaksi suljetusta Mistystä, joka on sitä mieltä että jätehuoltopalvelun pitäisi jo päästä siivoamaan pentujen jättämät jämät


Eikä pelkästään illalla, tottakai aamuruuan jälkeen ja nukutun yön jälkeen jaksaa taas riehua, mutta jotenkin vaan tuo iltariekku on aina se voimallisin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti