keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Pikku possut puurolla


Tuli aika aloitella kiinteän ruuan syömistä, kuppiin laitettiin pikkupentujen ensiruokaa (säilykepurkista) ja tiistai-iltana siis ensimmäiset maistiaiset maisteltiin. Voi veljet, ja siskot, että se olikin hyvää. Maiskutus on melkoinen kun perheen nuoriso ruokailee, siisteissä ruokailutavoissakin on kyllä vielä kovasti petrattavaa.

Voi maiskutus! Käytöstavoissa on vielä opiskeltavaa, etenkin Finnillä ja Flynnillä.

Syönnin jälkeen voikin vähän ihmetellä mitä seuraavaksi. Suvaitsisiko maitobaari saapua pentuvankilaan jälkiruokaa tarjoilemaan, vai pitäisikö vaan tyytyä painiin jonkun sisaruksen kanssa vai nukkuisiko jo samantien sapuskasta tainnutettuna. Alkaa noissa paineissakin jo olla kunnon otetta, illalla Felicia kiskoi jo siskoaan hännästä niin että Floralta pääsi jo pieni vinkaus. Hampaita, ja lisää ääniefektejä odotellessa siis. 

Masut täys...

Koska nyt sitten syöpötellään urakalla, tulikin sitten taas aihetta kiireellisesti laajentaa pentuvankilaa.  Pikkuiset ovat hyvin oppineet, että kakka-asiat varsinkin hoidetaan vankilassa sanomalehden päälle. Sanomalehtinurkkausta täytyy vain nyt laajentaa... Ehkei vielä ihan täysmittaista häkkiä laiteta vieläkään vaikka vauhtia tuntuu olevan, ihmetellään taas viikon päästä sen laajentamistarvetta ja vauhdin kiihtymistä :D . Joskus reilun viikon päästä voitaisi jo mennä haistelemaan ulkoilmaakin, tuo vouhoteltu lokakuun lämpöaalto sopisi meille oikein hyvin, toivottavasti on lämmintä ja varsinkin kuivaa vielä pitkään!

Isomummi valvoo, mamma ja sukulaistäti viihtyvät ulkona hienossa säässä. Punkeromummeli ei onneksi himoitse nuorison ruokia, mutta mielenkiintoisia seurattavia ovat muuten. Kauempaa, tuumii vanha ja viisas! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti